dissabte, 8 d’agost de 2015

Marxa Nocturna al Santuari del Corredor (01/08/15)

Santuari del Corredor
Tradicional caminada al Corredor, amb sopar a l’esplanada del Santuari i tornada nocturna en companyia de la lluna plena. En aquesta ocasió una cinquantena de participants (entre marxaires, ciclistes i membres de l'organització) vam sortir des del Casal de Llavaneres al voltant de les 18:30 i el grup capdavanter acompanyats pel guia, vam arribar al Santuari (633.5 m) al voltant de les 20:30. Després vam estar una estona sopant i reposant forces, tot gaudint del paisatge i de la Lluna plena, que a l'inici de sortir estava força tapada, però en algun instant de baixada de nou cap al Casal es va poder contemplar la seva majestuositat inclòs també va ser espectacular veure-la reflectida en el mar. De tornada vam poder també veure una geneta entre els matolls. La temperatura per realitzar la caminada va ser ideal, tret de la pujada a l'inici, però després es va poder continuar de manera confortable i sense la necessitat d'ingerir molt de líquid. En resum, va ser una caminada molt agradable de fer, tot gaudint de la companyia d'altres marxaires i, encara que hi ha algun tram amb alguna pendent considerable, tampoc és necessari disposar d'una gran forma física però si estar habituat a fer caminades.

-Dades d'interès:

-Ruta: St. Andreu de Llavaneres - Creu de Rupit - Santuari del Corredor - Creu de Rupit -                St. Andreu de Llavaneres  

-Temps invertit: 5 h 33 min (tenint en compte que el sopar a l'esplanada del Santuari vam                              estar durant una hora llarga)

-Distància recorreguda: 21,54 km

A continuació podeu veure la ruta que vam realitzar:
Una selecció de fotos perquè tingueu una idea de com és la ruta. Encara que jo la vaig fer caminant, també és ideal fer-la en BTT i inclòs es pot allargar una mica més o fer la mateixa ruta i realitzar-la en menys temps.

La creu de Rupit

Boniques vistes amb cel força tapat

Pujada que porta directament cap al Santuari del Corredor

Arribant al Santuari

Paisatge que hi ha al voltant del Santuari

Donant un tomb al voltant del Santuari

El Santuari d'estil gòtic tardà, amb el campanar de torre quadrada

Cel enteranyinat però no sembla que hagi de ploure

Hora d'anar a sopar!

El camí de tornada el fem amb la Lluna plena. No cal frontal en la major part del camí!

Fins l'any que ve! ;)