dissabte, 25 de juliol del 2015

4ª Marxeta Nocturna de Santes (18-07-15)

El dia 18 de juliol vaig poder realitzar una caminada nocturna, de caire popular pels voltants de Mataró, coneguda com la Marxeta Nocturna de Santes. La marxa s’iniciava a les 22.15 hores des de la Platja de Sant Simó (al costat dels Jocs Olímpics). També enguany, per qui està més avesat a corre, hi havia la possibilitat de realitzar la cursa, la qual  s’iniciava a les 22 hores. 

A continuació podeu veure el cartell de la marxa:

I aquí podeu veure el recorregut (on A, B i C són els punts d'avituallament):




El recorregut en total eren 16,370 Km i el temps a invertir depenia del ritme de cadascú (jo ho vaig fer en tres hores i quart). En el meu cas, a la sortida em vaig ajuntar amb un grupet que anava a un ritme força accelerat però constant. Sent de nit tampoc es podien fer moltes fotos, així que el millor que es podia fer era gaudir del paisatge (encara que fos de nit) i anar esquivant els diferents obstacles en forma d'arbres caiguts i altres elements naturals que ens trobàvem pel camí. El primer avituallament va ser tot just abans d'arribar a Can Bruguera (punt A), que va consistir en la ingesta d'una peça de fruita i un got d'aigua (a cada participant inscrit se li donava una tassa). El camí era molt fàcil de seguir ja que estava marcat per senyals reflectants, o sigui que en el cas de continuar caminant i no trobar-ne al cap d'una estona, era necessari rectificar.


Sortida. A punt per sortir!
Avituallament (Punt A)
Un cop superat el primer tram, el segon tram cap al punt B ja és més assequible, en el sentit que ja no hi ha tanta pujada com en el primer tram, però cal tenir precaució sobretot en els trams per on es passa per corriols. Però aquest és el atractiu d'aquesta Marxa Nocturna: trobem trams de tot tipus i per a tots els gustos! :) En arribar al segon avituallament, als participants se'ls hi oferia aigua i una peça de fruita. 
Avituallament (Punt B)
Arribats a aquest punt de la marxa, un pot començar a estar més o menys fatigat, però quan et diuen que a un 1,5 Km  hi ha un altre avituallament (Punt Cperò amb ORXATA, això et dóna més forces i un plus de motivació :) S'ha dir que l'orxata estava boníssima i era difícil no repetir. I ja un cop passat aquest punt d'avituallament pocs quilòmetres ja anaven faltant per arribar a la meta però encara calia fer un últim esforç, tot seguint la Riera de Mata fins a enllaçar al camí de Les Cinc Sènies, després per la Riera de Sant Simó i ja fins a arribar a la Platja de Sant Simó. En finalitzar als participants sel's hi donava un obsequi (una revista de l'Agrupació i una gorra o un bidó per la bicicleta) i síndria per acabar-se de refrescar una mica més.
Arribada
Si voleu veure més fotos cliqueu aquí: [+]

Vaig gaudir molt de la caminada i segurament l'any que ve em tornaré a apuntar!