dissabte, 5 de novembre del 2016

8a Marxa Popular "Cims dels Tres Turons" (30-10-16)

L'Associació excursionista Montaltrek organitza des de fa vuit anys aquesta marxa, juntament amb l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt i altres entitats col·laboradores. A l'edició d'enguany 800 persones hi van participar, les quals podien escollir entre dos recorreguts: un de 11,4 Km i un altre de 16 Km, amb sortida i arribada a l'Avinguda Toni Sors. En general la ruta circular passa pel Montalt (596 m), el Turó del Mig (555 m) i  el Turó de la Vilanegra (531 m), però en el cas del recorregut més curt. per aquells que no s'hi vegin amb cor, s'estalvien pujar fins al Montalt, des d'on es poden contemplar unes bones vistes de la comarca del Maresme, la serralada del Montnegre-Corredor i en dies amb bona visibilitat fins i tot es pot veure la ciutat de Barcelona o si és excel·lent es pot arribar a albirar la Serra de Tramuntana! Malauradament el dia de la marxa, encara que en general el temps va ser estable, pel matí es van formar núvols baixos (bancs de boira) que van impedir la visibilitat des del cim, com es pot veure a la següent imatge:


Dades d'interès de la marxa:

Diumenge 30 d’Octubre a les 8:00 h

Sortida: Avinguda Toni Sors  (Pavelló Esportiu)

Marxa Popular per a fer caminant amb família o amb els amics, o bé corrent els més valents, per indrets insòlits del nostre Maresme.

NOUS RECORREGUTS!!!

Marxa Curta: 11.4 Km.
Marxa Llarga: 16 Km.

Preu Inscripció:
- Amb antelació: 10 € no socis i 7 € socis Montaltrek.
- El mateix dia: 14 € no socis i 10 € socis Montaltrek
- Nens fins a 12 anys: 6 €
El preu inclou avituallament, esmorzar, sorteigs i record de la Marxa.

Informació: Sisku Calopa 660 328 148

A continuació podeu veure unes quantes imatges de la marxa:

En primer lloc es donava el tret de sortida als participants que optaven per fer la marxa corrent i, seguidament al seu darrere sortien els caminaires.


El primer tram de la marxa sembla que no tingui massa complicació...

... però un cop ens endinsem al bosc comencem a trobar-nos alguna pujada de certa consideració.

Per sort no triguem massa a trobar-nos el primer punt d'avituallament. A reposar forces perquè el millor encara està per arribar!!! :)

El gran atractiu d'aquesta marxa: fer cim al Montalt! Encara que qui no estigui gaire en forma o no es trobi en cor de pujar-hi, pot optar a fer la marxa curta.

Fent una mica més de zoom es pot veure que els més ràpids ja han arribat!

Segon avituallament de la marxa: carquinyolis i porrons de vi per refrescar-se una mica!

A dalt podem veure uns quants pessebres, tradició practicada per molts centres excursionistes de Catalunya, que durant el mes de desembre pugen a algun cim o algun lloc emblemàtic per celebrar que ja s'acosta el Nadal.

Tercer avituallament de la marxa per hidratar-se i reposar forces.

Durant la caminada força tipus de bolets es poden observar i, segurament alguns d'ells no comestibles o sense valor culinari.

Quart avituallament. Ja fins al final no en trobarem cap més.

Vinga va un últim esforç! Què ja es veu l'Església de Sant Vicenç de Montalt!

I a l'arribada ens espera un bon entrepà de botifarra i un record de la marxa.