diumenge, 17 d’abril de 2016

Caminada del Besòs al Llobregat (03-04-16)Aquesta caminada, que es troba dins de les activitats programades del BARNATRESC, contempla la possibilitat de realitzar tres itineraris amb llargades diferents depenent de la forma física de cadascú. A continuació podeu veure algunes dades d'interès dels diferents recorreguts:
Track itinerari llarg


-Tres itineraris a escollir:
1) Itinerari llarg (29,5 km aprox.)- Comprèn tot el recorregut entre Montcada i Reixac i Molins de Rei, amb control de pas i avituallament situat al Baixador de Vallvidrera.
2) Itinerari mitjà (17 km aprox.)- És el primer tram de la caminada comprès entre Montcada i Reixac i el Baixador de Vallvidrera. Fer aquest recorregut ja dóna dret a optar al pin corresponent al final de la temporada.
3) Itinerari curt (12 km aprox.)- Es tracta del segon tram de la caminada comprès entre el Baixador de Vallvidrera i Molins de Rei. Fer aquest recorregut ja dóna dret a optar al pin corresponent al final de la temporada.

A continuació podeu veure unes quantes imatges del recorregut llarg:

La sortida del recorregut llarg es realitza des de la Plaça Lluís Companys, molt a prop de l'estació de tren de Montcada i Reixac.

3036 persones van participar en aquesta caminada, deu ni dó quina gentada!!!

El recorregut passa pel turó de Montcada però no arribem fins al cim del turó.

Durant la caminada podem admirar muntanyes amb un perfil molt característic, com són Sant Llorenç del Munt...

... o Montserrat!

El primer avituallament i control es realitza al portell de Valldaura.

I el segon avituallament al Baixador de Vallvidrera, amb entrepans i aigua per refrescar-se.

La ruta també passa per l'àrea de lleure de Santa Creu d'olorda, on es troben diversos punts d'interès com són l'ermita amb el mateix nom o la pedrera dels ocells.

En aquest punt trobem l'últim control i avituallament abans d'arribar al final de la caminada.

Un dels altres punts d'interès és Castellciuró, rüines d'un castell que es troben en un petit turó a Molins de Rei.

I la caminada finalitza a Molins de Rei, a la plaça de la Creu.


Molt bona caminada i molt ben organitzada! Ara ja toca tornar cap a casa.

La idea era que aquesta caminada s'anés alternant amb la caminada que es va fer l'any passat (+) pel vessant de Barcelona de la Serra de Collserola, però malauradament amb la nova normativa que restringeix les activitats esportives de gran format pel Parc Natural de Collserola aquesta ha estat la última edició d'aquesta caminada.